PSYCH-K®

Psych-K® is een eenvoudige, pijnvrije en krachtige methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Daarnaast kun je blokkades van (emotioneel) stressvolle gebeurtenissen uit het verleden herprogrammeren voor meer innerlijke rust en vrijheid.

Het onderbewuste brein is onze automatische piloot. Zijn taak is onder andere om ons veilig te houden en vitale lichaamsfuncties te reguleren. Ook gedrag is veelal onderbewust. Recente onderzoeken tonen aan dat we 95% van onze dag rechtstreeks vanuit ons onderbewustzijn handelen.

Gebeurtenis > Gedachte > Gedachtepatroon > Overtuiging > Gedrag > Identiteit

Een gebeurtenis kan leiden tot een overtuiging, zeker als deze gepaard gaat met een heftige emotie. Denk bijvoorbeeld verdrietig einde van een liefdesrelatie. Deze overtuigingen creëren een filter die bepaalt hoe jij de wereld ervaart. Vind je het moeilijk om een compliment te ontvangen? Cijfer je jezelf vaak weg ten opzichte van anderen? Word je snel onzeker? Vind je het moeilijk om liefde te ontvangen? Is er sprake van zelf saboterend gedrag? Of ben je juist heel hard voor jezelf en leg je de lat vaak te hoog? Misschien is er dan sprake van één of meerdere belemmerende overtuiging (-en).

Psych-K® werkt voor iedereen die ervoor open staat en kan verbluffende resultaten geven. Cliënten die wij behandelen ervaren bijvoorbeeld betere slaap, meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen en/of dat ze anders reageren op emotie of situaties dan voorheen.

Met deze methode hoef je niet diep te graven of trauma’s te herbeleven. Binnen een paar minuten kun je een overtuiging veranderen. De sessies zijn veilig en pijnvrij en zijn ideaal om te combineren met een behandelplan voor fysieke klachten, zoals wij vaak al doen bij sessies NeuroKinetic Therapy.

‘Tijdens de sessie kwam er van alles los en al na de eerste behandeling merkte ik daadwerkelijk verschil. Alsof er een last van mn schouders in een klap afviel. .’

‘Ik heb een aantal sessies gedaan en wat het voor mij heeft opgeleverd is dat is veel beter slaap ‘s nachts! En dat terwijl ik al jarenlang veel wakker was in de nacht. Ik kan dit iedereen aanraden!

‘Ik had moeite met mijn zelfvertrouwen en mijn uiterlijk. Tijdens de sessies kwam ik erachter wat hier de reden van was. Het is iets waar ik blijvend aan moet werken, maar door de sessies gaat het echt een stuk beter en daar ben ik erg blij mee!’

AFSPRAAK MAKEN?