MYLOGENICS AMSTERDAM

Mylogenics is een innovatieve methode om de oorzaak van blessures te vinden en effectief te behandelen. Door middel van onderzoek en behandeling kunnen zwakke plekken in gewrichten en bewegingsketens worden opgespoord en pijnlijke spieren en gewrichten worden losgemaakt. Bij Mylogenics wordt niet alleen het symptoom behandeld, maar wordt er voortdurend getest op effectiviteit, zodat tijd niet wordt verspild aan symptoombestrijding. Een behandeling bij Mylogenics is daardoor niet alleen effectief, maar ook efficiënt.

Overbelasting kan ervoor zorgen dat spieren verstijven of verkleven met andere structuren in het lichaam, zoals andere spieren. Hierdoor kan de spier minder goed aanspannen en het bijbehorende gewricht minder belastbaar worden, wat gevolgen kan hebben voor andere spieren en gewrichten. Mylogenics kan deze verstijfde spieren opsporen en behandelen met speciale release technieken, waardoor de spieren weer goed kunnen functioneren.

Behandeling

Een Mylogenics behandeling kan meestal door (dunne) kleding heen worden uitgevoerd. In sommige gevallen kan het nodig zijn om deels te ontkleden om beter de spieren en andere structuren te kunnen onderzoeken. Wij raden aan om een behandeling te combineren met specifieke oefeningen, krachttraining of een bewegingsvorm als Pilates. Onze fysiotherapeuten zullen u hierover informeren tijdens en/of na de behandeling.

Mylogenics is een effectieve behandelmethode bij onder andere spier- en gewrichtsblessures, nek- en rugklachten, schouderklachten, uitstraling in de arm, slijmbeursontsteking, uitstraling in het been, piriformis syndroom, jumpers knee, hardloopklachten, achillespeesklachten, kuitblessures, spierverrekkingen, en meer!

Fysiotherapie

Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan kunt u een deel van de behandeling vergoed krijgen. Energenic heeft met de Mylogenics Advanced certificatie het hoogste keurmerk voor het uitvoeren van deze behandeling. Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten en is 90,-.

Kortom, met Mylogenics bij Energenic in Amsterdam kunt u blessures verhelpen en blessurevrij blijven. Maak nu een afspraak en ontdek de voordelen van Mylogenics!

AFSPRAAK MAKEN?