PASSIE VOOR GEZONDHEID EN BEWEGING

Energenic is opgericht vanuit een passie voor gezondheid en beweging. Het is onze missie om cliënten die bereid zijn te investeren in zichzelf te begeleiden naar een duurzaam resultaat en leven zonder (pijn-) klachten. 

KWALITEIT

Iedereen bij Energenic is gecertificeerd en volgt zowel intern als extern voortdurend cursussen en opleidingen om zijn of haar kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Cliënten weer pijnvrij kunnen laten bewegen is onze passie!

BETROKKENHEID

Ook tussen de contactmomenten door zijn wij betrokken bij jouw proces. Onze cliënten ervaren deze betrokkenheid als een grote meerwaarde.

RESULTAAT

Tijdens de sessies monitoren we steeds de progressie door te her-testen en waar nodig te werken met apparatuur om met data alles inzichtelijk te maken.

Locatie

Energenic is gevestigd in een prachtig gerenoveerde oude verffabriek op de Van Hallstraat en aan de Kostverlorenvaart in Amsterdam West. Mocht je minder goed bekend zijn in Amsterdam: Energenic zit in de Westerparkbuurt en dat is tussen de Jordaan en het Westerpark.

AFSPRAAK MAKEN?