PASSIE VOOR GEZONDHEID EN BEWEGING

Energenic is opgericht vanuit een passie voor gezondheid en beweging. Het is onze missie om cliënten die bereid zijn te investeren in zichzelf te begeleiden naar een blijvende en optimale gezondheid. Wij zijn ervan overtuigd dat om een duurzaam resultaat te halen een geïntegreerde aanpak nodig is waarin naar verschillende gezondheidsaspecten gekeken moet worden.

KWALITEIT

Iedereen bij Energenic is gecertificeerd en volgt zowel intern als extern voortdurend cursussen en opleidingen om zijn of haar kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Gezondheid en bewegen is onze passie! 

BETROKKENHEID

Ook tussen de contactmomenten door zijn wij betrokken bij jouw proces. Onze cliënten ervaren deze betrokkenheid als een grote meerwaarde.

RESULTAAT

Zowel tijdens behandelingen als tijdens Physical coaching monitoren we steeds de progressie door te her testen en waar nodig te werken met apparatuur om met data alles inzichtelijk te maken.

OVER MICHIEL (eigenaar Energenic)

Michiel is fysiotherapeut en personal trainer. Het is zijn specialiteit om als behandelaar snel de oorzaak van de klacht te achterhalen, met name bij een langdurig klachtenbeeld. Daarbij gaat hij een stuk verder dan de standaard fysiotherapie. Het lichaam beweegt als geheel en zal in zijn totaal moeten worden meegenomen in een behandelplan.

Het is voor Michiel een voorrecht om dagelijks met mensen te werken. Als fysiotherapeut heeft hij allerlei mensen op de behandeltafel gehad: van topsporters tot recreatiesporters, van jong tot oud. Het belangrijkste voor hem is dat hij werkt met gemotiveerde cliënten

Opleidingen Michiel:

Fysiotherapie, NeuroKinetic Therapy® (level 3), Mylogenics Advanced, Triggerpoint reset methode, Wervelkolom revalidatie, Mulligan A en B, TOP A, TOP B, TOP C (Overload Worldwide), Orthomoleculaire voedingsleer, Kracht en coördinatie (Frans Bosch), Bayesian Bodybuilding en meer!

AFSPRAAK MAKEN?